ESportsBattle | Ice Hockey: режими, правила та вимоги 2

ESportsBattle | Ice Hockey: режими, правила та вимоги

ESportsBattle | Ice Hockey: режими, правила та вимоги

Кіберхокей в деталях: основні правила, платформи і додатки для гри, ліги

Найбільш популярним варіантом eicehockey називають симуляції змагань в грі NHL, створеної популярним розробником ігор Electronic Arts.

До 2009 року шанувальники NHL могли грати за допомогою комп'ютерів і консолей, але вже в 2010 році доступ до симулятора від ЕА Sports отримують лише власники приставок PlayStation і Xbox. Найпопулярніший продукт — це кіберхокей на базі симулятора NHL20. Актуальний варіант — NHL21, яка вийшла 16 жовтня 2020 року на PlayStation 4 і Xbox One. Згідно відгукам критиків, зі змін можна виділити більш реалістичні рухи гравців.

Згідно з основними правилами змагань з eicehockey, гравці можуть отримати зауваження за наступні порушення:

  • відмова від підтвердження результату матчу за відсутності вагомих підстав;
  • відсутність підтвердження результатів протягом доби після завантаження матчу;
  • навмисний вихід з гри під час матчу;
  • образи або необґрунтовані звинувачення на адресу учасників проекту;
  • неввічливе ставлення до адміністрації, сайту або учасників проекту.

Гравців можуть також зняти за участю в кіберхокейному турнірі, наприклад, через використання кількох ігрових акаунтів на сайті з одного комп'ютера.

Турніри з eicehockey

Аналогічно традиційним хокейним змагань, в основі кіберхокею знаходиться змагання за найбільш авторитетний хокейний турнір — кубок Стенлі. Беруть участь команди Національної Ліги, а також світові збірні.

Проведення турнірів серії ESportsBattle дозволяє розвивати і популяризувати кіберхокей. Учасники змагань з eicehockey можуть підвищувати спортивну майстерність. Завдяки онлайн-трансляціям кіберхоккею також у онлайн аудиторії підвищується інтерес до напрямку. ESportsBattle представляють собою швидкі і динамічні турніри з кіберхоккею. Можливість прийняття участі в турнірі визначають організатори. Шанувальники дисципліни можуть оцінити високу якість 20 денних і нічних серій турнірів з eicehockey.

У турнірі ESportsBattle кожен учасник отримує одну команду на весь турнір. У кожному турнірі беруть участь 4 або 5 кіберспортсменів. Учасники змагаються між собою.
В контексті продукту української платформи ESportsBattle існує режим гри Master Cup (Ultimate Team).