Арсеній Салай виступив на найбільшій конференції з кіберспорту eSPORTconf Ukraine

Арсеній Салай, керівник ESportsBattle Academy і віцепрезидент УАЕФ, розповів про спортивні симулятори як різновид кіберспорту на головному заході в сфері кіберспорту — eSPORTconf Ukraine. 


Конференція об'єднала лідерів esports-спільноти України і СНД. Говорили про поточний стан індустрії, найбільш прибуткові напрямки галузі та особливості формування киберспортивних команд.Також спікери ділилися досвідом створення та просування бізнесу в esports-сфері і прогнозами щодо подальшого розвитку українського кіберспорту. 


 У межах першого блоку Арсеній розповів про розвиток електронного футболу в Україні: «Ми залучаємо нову аудиторію, яка раніше не цікавилася електронним футболом, створюємо можливості потрапити в ком'юніті, брати участь в турнірах і заявити про себе». Другий блок виступу спікера був присвячений перевагам освіти в сфері кіберспорту. 


«Ми розвиваємо хлопців в Академії, наша мета виростити професіоналів, і ми розуміємо, що ринок дуже великий і перспективи чималі, а тому з радістю готові бути партнерами з вузами та іншими організаціями і працювати на благо однієї спільної мети»,
— коментує Арсеній.


У висновку Арсеній Салай додав:
«Для нашої ніші пандемія стала певним поштовхом для розвитку галузі та залучення додаткової уваги з боку прихильників класичного спорту, ЗМІ та брендів». 


EsportsBattle Academy — освітня платформа для геймерів-початківців електронного футболу (FIFA 21), баскетболу (NBA) та CS:GO, фахівців кіберспортивних професій.