Початок співпраці ESportsBattle з УАЕФ

У Будинку футболу відбулася прес-конференція, під час якої була представлена ​​перша в Україні кіберфутбольна Ліга, участь в якій зможе взяти кожен бажаючий.

Під час презентації було оголошено про початок співпраці Української асоціації Електронного Футболу з однією з найбільших вітчизняних кіберспортивних платформ — ESportsBattle. Участь в заході взяли як представники організацій, так і відомі спортсмени.

За словами організатора турнірів ESportsBattle, Олександра Баркара, призовий фонд проведення національної кіберфутбольної ліги складе 300 000 грн.

"Я дуже радий, що тема кіберспорту розвивається і набуває популярності. Кіберспорт стає офіційно визнаною міністерством молоді та спорту видом спорту, тому ця галузь є професійною і самодостатньою. Ми вже два роки займаємося організацією спортивних і кіберспортивних турнірів, влаштовуємо близько 12 тис. матчів щомісяця в п'яти різних дисциплінах ", — сказав Баркар.

В Grand Final PRO і Grand Final AMATEUR | 2021 потраплять по вісім гравців, які будуть визначені за набраними кількістю ESportsBattle Points протягом сезонних кваліфікацій.

ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE 2020-2021 це перша національна кіберфутбольна ліга за підтримки Української асоціації електронного футболу для професійних гравців (PRO Division) і любителів (AMATEUR Division), яка складається з чотирьох сезонних кваліфікацій і Grand Final.